Persoonlijk contact

 Pro actief

 Kritisch

 Flexibel

Een BV oprichten ook voor mij?

Er zijn verschillende rechtsvormen voor uw onderneming, zoals bijvoorbeeld een eenmanszaak, VOF of BV. Welke rechtsvorm u kiest is afhankelijk van diverse factoren. Eén van die factoren is welke fiscale voor- en nadelen de verschillende rechtsvormen hebben. Op internet is hier veel algemene informatie over te vinden. Na het raadplegen van deze informatie blijft vaak de vraag over: Welke rechtsvorm is nu geschikt voor mijn situatie? Is het oprichten van een BV een juiste keuze voor mij?

video
play-sharp-fill

Wij helpen graag

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vraag. Ons doel is u te voorzien van een degelijk fiscaal advies waar u ook echt mee verder kunt. Om het u makkelijk te maken, hebben wij een eenvoudig stappenplan opgesteld. Als u deze hebt doorlopen dan hebben wij eerst voldoende gegevens om op basis hiervan concreet en duidelijk een richting aan te geven, zodat u een keuze kunt maken. Het kan zijn dat het oprichten van een (flex) BV aantrekkelijk is of dat uw huidige rechtsvorm nog prima voldoet, maar nog wat aangepast kan worden.

Eerste advies is gratis

IndeBV verstrekt dit eerste fiscale advies gratis. Zo kunt u een keuze voor de rechtsvorm van uw huidige bedrijf maken. Maar ook als u als ondernemer een bedrijf wilt starten, willen wij u graag helpen. Wanneer u dit eerste advies hebt ontvangen en hier enthousiast over bent, helpen wij u vervolgens graag verder met het nemen van concrete stappen. Wij geven u dan vooraf een offerte, zodat u niet onverwacht voor hoge advieskosten komt te staan.

Tot slot, als fiscalisten leggen wij ons alleen toe op het bijstaan van ondernemers en particulieren door hen te adviseren en waar nodig het voeren van fiscale bezwaar- en beroepsprocedures. Vanwege deze keuze, verrichten wij geen accountants-werkzaamheden, stellen geen jaarrekeningen of belastingaangiften op. Ons doel, als fiscalisten van Bastide Fiscalisten, met deze website is u op een nieuwe manier benaderen. Wij helpen u graag. Bent u geïnteresseerd vul dan het eenvoudige stappenplan in zodat wij u kunnen helpen. U natuurlijk kunt altijd contact opnemen met ons voor meer informatie of nadere uitleg. drs. P. (Petrus) Zijlstra en T. (Tjalling) Fleer MSc RB.

Eenvoud

Na het invullen van de vragen, beoordelen wij uw situatie. Vervolgens wordt er binnen kantooruren telefonisch contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken. Wij stellen dan uw advies op en sturen u dit per e-mail toe. Voor dit eerste advies brengen wij geen kosten in rekening. Graag overleggen wij na dit advies of wij u van dienst kunnen zijn bij een vervolgstap .

Persoonlijk

U ontvangt van ons geen standaard advies. Het advies wordt opgesteld door één van de belastingadviseurs van Bastide Fiscalisten in Groningen waarin specifiek aandacht wordt besteed aan uw situatie. Hoe meer informatie u ons aanlevert, hoe concreter ons advies zal zijn.

No nonsense

Een BV is niet voor elke situatie interessant. In sommige gevallen kan een BV juist nadelig uitpakken. In ons advies gaan wij daarom eerlijk te werk. WIj zullen u dus niet de BV ‘in praten’ indien uw situatie daar niet om vraagt.

Goed geïnformeerd een BV oprichten?

Ja, graag!