Persoonlijk contact

 Pro actief

 Kritisch

 Flexibel

Over IndeBV

IndeBV is een initiatief van Bastide Fiscalisten in Groningen bestaande uit drs. P. (Petrus) Zijlstra RB , T. (Tjalling) Fleer MSc RB en M. (Maurice) de Vos.

Het doel van deze website is om u als ondernemer bij te staan in de vraag of een besloten vennootschap (BV) voor u de juiste keuze is. Via deze website kunt u een vragenlijst doorlopen zodat wij aan de hand van deze gegevens alvast een eerste, gratis fiscaal advies kunnen opstellen. Indien dit advies u bevalt, helpen wij u graag verder. U kunt natuurlijk altijd rechtstreeks en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Fiscalisten

Petrus Zijlstra is sinds 1998 fiscalist en werkt sinds 2003 bij Bastide Fiscalisten in Groningen. Hij geeft ondernemers en bedrijven advies over de fiscale aspecten van een BV oprichten en de do’s en don’ts van de BV.

Tjalling Fleer werkt sinds 2008 als fiscalist bij Bastide Fiscalisten. Hij houdt zich bezig met het begeleiden en adviseren van ondernemers en hun bedrijven binnen de BV structuur.

Maurice werkt met met ingang van 1 september  als junior fiscalist. Met veel plezier houdt Maurice zich bezig met het voorbereiden van fiscale procedures en adviezen aan ondernemers.

Met dit eerste advies willen wij bereiken, dat u een juiste keuze kunt maken of de BV interessant voor u is. U kunt vervolgens met ons in gesprek gaan over hoe Bastide Fiscalisten u verder van dienst kan zijn. IndeBV staat voor eenvoud, persoonlijk en betrouwbaar.

U schakelt IndeBV in voor (fiscaal) advies over:

Bekijk onze checklist voor het oprichten van uw BV.

Goed geïnformeerd een BV oprichten?

Ja, graag!