Persoonlijk contact

 Pro actief

 Kritisch

 Flexibel

Advies Flex BV oprichten

Voordat u een flex BV opricht, wilt u zeker weten of deze rechtsvorm het meest geschikt is voor uw situatie. Vraag gratis advies aan voor een flex BV oprichten. IndeBV zet de fiscale voordelen en nadelen voor u op een rijtje, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Indien gewenst begeleiden onze fiscalisten u bij het oprichten of omzetten van uw onderneming.

  • Gratis eerste advies: telefonisch en per e-mail
  • In enkele minuten fiscaal advies aanvragen
  • Bij nieuwe flex BV of omzetten van uw onderneming
  • Vooraf een overzicht van de kosten

Voor meer informatie over de mogelijkheden van IndeBV neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons advies.

Bel 085 303 1187 Advies aanvragen

video
play-sharp-fill

Gratis advies van een fiscalist

Na uw aanvraag bekijkt een van onze fiscalisten uw situatie. Binnen een week nemen we telefonisch contact met u op om de voordelen, risico’s en inrichting van de BV met u te bespreken. Hierna ontvangt u het fiscaal advies per e-mail. Dit eerste advies is geheel vrijblijvend. U betaalt hier niets voor. Besluit u hierna om u te laten begeleiden door een van onze fiscalisten, dan ontvangt u vooraf een offerte.

Direct advies aanvragen voor flex BV oprichten

In 7 stappen vraagt u advies aan voor het oprichten van uw flex BV. Vul op onderstaand formulier onder meer de winst van de afgelopen twee jaar in, de verwachte winst en uw persoonlijke gegevens. Wij adviseren u vervolgens of een BV oprichten de beste keuze voor u is.

Advies op maat

Wilt u concreet advies over de vraag of een BV interessant is voor uw situatie? Doorloop ons eenvoudige stappenplan en beantwoord in totaal 5 vragen, zodat wij een eerste advies op kunnen stellen. Als laatste vragen wij om uw contactgegevens (onder andere uw naam en e-mailadres). We sturen u het advies per e-mail toe.

Elke BV is een flex BV

De flex BV is eigenlijk een normale BV. De term flex BV ontstond als gevolg van een wetswijziging die de flexibiliteit van besloten vennootschappen verhoogde. Zo daalde het startkapitaal bijvoorbeeld naar € 0,01 en voldoen de statuten aan minder strenge eisen. Deze wetswijziging geldt echter niet alleen voor zogenaamde flex BV’s, maar voor iedere BV.

Zeer te spreken over de manier van werken en de helderheid waarmee gecommuniceerd wordt.

G. Fikkert, Fikkert Agra Vastgoed B.V.

Korte lijnen, snelle reactie en een echte ‘hands on’ mentaliteit

Ronald Bulthuis (md bij Bulthuis Truck- en traileronderdelen BV

Duidelijk, vindingrijk en zeer bekwaam. Een onmiskenbare schakel tussen mijzelf en de accountant.

J. Mekkering, Droginet B.V.

Wat kunt u verwachten van het advies voor een flex BV oprichten?

Wij voorzien u van concreet fiscaal advies over het oprichten van een BV of flex BV of het omzetten van uw onderneming. Hierin kijken wij naar de volgende zaken:

  • Welke rechtsvorm bij uw onderneming past
  • Hoe uw BV het best ingericht kan worden
  • Wat de fiscale structuur van uw BV wordt
  • Wat de voor- en nadelen van de BV zijn voor uw onderneming
  • Welke risico’s uw onderneming loopt

Zo kunt u met behulp van onze fiscalisten een weloverwogen keuze maken over het al dan niet oprichten van een BV.

Begeleiding van de fiscalist bij de oprichting

Gedurende het gehele oprichtingsproces van uw BV staat een van onze fiscalisten u bij. Met deze begeleiding weet u zeker dat zaken goed geregeld zijn. Zo stellen we bijvoorbeeld de papieren op die u nodig heeft bij de notaris en dienen we de benodigde verzoeken in bij de Belastingdienst.

Neem contact op met IndeBV

Voor meer informatie over ons fiscaal advies voor het oprichten van uw BV neemt u contact met ons op. Bel 085 303 1187 of vul het contactformulier in.