IndeBV.nl

Checklist voor de keuze van een BV als rechtsvorm

De keuze om te gaan ondernemen in een BV is afhankelijk van diverse factoren. Het begeleiden van een ondernemer bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm is voor ons adviseur dan ook maatwerk. Op onze website IndeBV.nl hebben wij een adviesmodule opgezet waarmee (potentieel) ondernemers door de beantwoording van enkele vragen kosteloos een concreet advies kunnen krijgen over hun rechtsvorm. Deze adviesmodule is ook geschikt voor ondernemers die al ondernemen via bijvoorbeeld een VOF of een maatschap. Ook voor een ZZP’er kan de adviesmodule zeer interessant zijn.

De uitgangspunten die een BV interessant maken zijn in het kort:

  • Fiscale voordelen bij het realiseren van forse winsten;
  • Het afdekken van aansprakelijkheid;
  • De verkoopbaarheid van de onderneming;
  • De onderneming geschikt maken voor (de toetreding van) investeerders.

Naast voorgenoemde adviesmodule biedt IndeBV.nl nu ook een korte checklist aan. Met het beantwoorden van deze vragen in de checklist kan al een globaal antwoord gegeven worden op de vraag of de BV een geschikte rechtsvorm voor u kan zijn. De checklist kunt u kosteloos en vrijblijvend opvragen via de volgende link.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We begeleiden u graag in de keuze voor een andere rechtsvorm.

Goed geïnformeerd een BV oprichten?

Ja, graag!